Hvorfor købe fra Autoradioplaza?

En af grundene til at du vælger os, når det kommer til din bilradio og tilbehør, er fordi vi ikke er box sliders. Vores team består kun af specialister, der har reel forståelse og viden om det produkt, der tilbydes. Vi er også en af ​​de få, der selv udfører reparationen af ​​produktet, så vi lærer produktet bedre at kende. Dette gør os også i stand til at foretage justeringer af produktet. Nogle eksempler:

1. De fleste udbydere af bilradioer med Android-operativsystem har produkter med 1 GB RAM og 4 Core-processor. Dette mens vi sælger produkter med minimum 2 GB og en 8 Core processor. Det betyder, at det produkt, du køber hos os, er meget hurtigere og mere stabilt. Chancen for, at den sætter sig fast, mens du navigerer eller ser video, er derfor betydeligt mindre.

Derudover giver vi dig normalt også minimum 32 GB lagerhukommelse. Det har du brug for, hvis du ikke bruger Carplay eller Android Auto og downloader en masse apps på enheden.

2. Vi har vores eget lager, vi sender ikke produkter fra leverandøren. Alt hvad du modtager fra os kommer fra vores eget lager. Dette giver os en meget hurtig leveringstid.

3. De produkter vi sælger bærer et ægte CE-mærke, hvorfor vores produkter er lavet til det europæiske marked.

4. Vi sælger ikke brugte produkter, alle produkter vi sælger er nye.

5. Vi samarbejder ikke med en mellemmand, vores produkter kommer direkte fra fabrikken. Dette sætter os i stand til at stille kvalitetskrav. Eksempelvis betaler vi ekstra for at teste produkterne alle 1 for 1 efter produktion. Så der er ingen prøveudtagning og test af nogle få produkter efter produktion. På grund af merbetalingen er alle produkter testet for fejl efter produktion. Som følge heraf modtager vi næsten ikke produkter retur, der er defekte. Chancen for at en kunde modtager et defekt produkt er derfor mindre end 0,01 %

6. Du modtager det produkt fra os, der er beskrevet i henhold til beskrivelsen, og som matcher billedet som vist. Vi har bemærket, at nogle konkurrenter bruger vores beskrivelse og foto, men ikke sælger det samme produkt som os. Som et resultat vil du ikke modtage produktet som i beskrivelsen og på billedet.

7. Vi er i stand til at levere et produkt til ethvert køretøj, også selvom det ikke er på hjemmesiden.

Der er stadig mange fordele, selvom disse er de vigtigste fordele ved Autoradioplaza. Det er en række punkter, som du kan være opmærksom på, når du køber et nyt produkt.

Login

Glemt din adgangskode?

Har du ikke en konto endnu?
Opret konto