Om

Hos Autoradioplasa kan du finde alle dine bilradio-og multimedieforsyninger! Hvis du leder efter bilradioer, navigationssystemer og tilbehør, er du kommet til det rigtige sted. Vores personale består af tekniske specialister, hvilket betyder, at vi kan garantere, at vores produkter opfylder høje standarder, så vær sikker på, at hver vare, vi sælger, gennemgår streng kvalitetskontrol, før den forlader vores lokaler.

På grund af vores erfaring, viden og direkte kontakt med producenten leverer vi kun produkter, som vi står bag 100%. Hvis vi finder ud af, at et produkt ikke opfylder vores krav og kan forbedres, rapporterer vi dette til vores producent. Vores producent vil derefter sikre, at produktet leveres til os med vores ændringer og krav. På grund af disse korte linjer kan vi fortsætte med at garantere kvaliteten af produkterne i vores sortiment.

På grund af vores arbejdsmetode og kvaliteten af vores produkter er vores returprocent meget lav. Vi står bag vores produkter og yder derfor en standard 2 års garanti med alle vores produkter. Vi tilbyder også en ombytningsperiode på 14 dage, hvis produktet ikke er helt, hvad du ledte efter.

Vores kundeservice
Hos Autoradioplasa er vores kunde altid nummer 1. Uanset om du allerede har foretaget et køb hos os eller leder efter råd. Vi er glade for at hjælpe dig.

Når du har købt et produkt fra os, og du har spørgsmål eller kommentarer til produktet, kan du bruge vores fremragende kundeservice 24/7.

Vi er også tilgængelige 24/7 for kunder, der endnu ikke har købt et produkt fra os, og som har brug for hjælp til at træffe et valg. Vi forstår, at det kan være svært for nogle kunder at træffe et valg, fordi der er så mange muligheder, at du ikke kender det længere. Vores team af specialister kan derefter give dig passende råd og anbefale et produkt, som de synes bedst passer til dine behov. På denne måde kan du være sikker på at du altid bestiller det bedste produkt i 1 go, og at du ikke altid er skuffet over din ordre, fordi det ikke er det produkt, du havde brug for.

Har du brug for et produkt, og har du ikke tid til at søge selv, så send os en besked via chat eller e-mail med følgende oplysninger: hvilken type produkt du leder efter, og i hvilket køretøj du vil installere det. Vi vil så give dig et passende tilbud så hurtigt som muligt, efter at vores specialister har grundigt undersøgt din ansøgning.

Er du en erhvervskunde, der bestiller fra os oftere? Vores faste erhvervskunder, der bestiller hos os oftere, kan kvalificere sig til rabat. Kontakt vores kundeservice via e-mail, så vi kan se, om du er kvalificeret.

Visheden af Autoradioplasa:
2 års garanti
14 dage til at skifte mening
Betal bagefter og i rater
Leveringstid på 1-2 dage
Egen teknisk service
Produkter med CE-certificering
Produkter leveret fra vores eget lager
Fremragende kundeservice

Login

Glemt din adgangskode?

Har du ikke en konto endnu?
Opret konto