Hvordan kan vi hjælpe dig?

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Du kan nå os 24/7 via e-mail. Vi besvarer din e-mail hurtigst muligt. I travle perioder og ferier kan det tage lidt længere tid, før du modtager et svar.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor lang tid tager leveringen?

Fordi vi har vores eget lager og behandler ordrer indtil 23: 00, kan vi levere meget hurtigt. Standard leveringstid er derfor den næste dag. Men det kan vi desværre ikke garantere, fordi vi er afhængige af kurerfirmaerne. Vi sender med DPD, DHL og PostNL.

Hvis det er et produkt, som vi ikke har på lager og skal bestille det, er leveringstiden 2 til 7 arbejdsdage. Du kan altid spørge os via e-mail eller chat om leveringstiden.

Hvis din ordre er blevet forsinket, vil vi altid holde dig informeret. Du vil altid modtage en e-mail fra os med sporingsoplysninger.

Hvordan ved jeg, om produktet passer?

Produktbeskrivelsen angiver normalt, i hvilke køretøjer produktet passer. Hvis du ikke er sikker på, om det passer eller ej, så send os en e-mail med linket til produktet og i hvilket køretøj du vil installere det. Vi vil så hjælpe dig med at træffe et valg.

Yder du telefonisk support?

For alle spørgsmål kan du bedst nå os via e-mail eller chat. Vi kan hjælpe dig bedre via e-mail eller chat, for så har vi hele tiden til at gå igennem og besvare dit spørgsmål eller klage. Kolleger kan derfor konsultere hinanden eller tage sig tid til at finde ud af det.

Vi kan nås via telefon, hvis du vil videregive noget. For eksempel fordi du har afgivet en ordre, og adressen er forkert.

Vi kan garantere, at du vil modtage fremragende hjælp via e-mail. Vi svarer på alle e-mails, og vi gør altid vores bedste for at svare inden for få timer. Nogle gange er det travlt, eller der er mange ordrer, så kan det tage mig lidt længere tid, end du forventer.

Kan jeg betale for en ordre bagefter?

Du kan betale med os bagefter og i rater. Du kan gøre det sikkert med Klarna. Under bestillingsprocessen vælger du ikke hurtig checkout, men for at udfylde forsendelsesoplysninger. Så på Næste side får du mange betalingsmetoder, der finder du også Klarna-indstillingen.

Hvis du vælger Klarna, modtager du først din ordre. Derefter får du 30 dage til at betale for din ordre, eller du vælger at betale i rater, og du betaler den i rater.

For andre betalingsmetoder, se siden betalingsmetoder.

Send os en besked!

Kontaktformular

Login

Glemt din adgangskode?

Har du ikke en konto endnu?
Opret konto